Alt om racen: Russisk Spaniel

Den russiske Spaniel er en hengiven, intelligent og social race. Men hvordan kan du vide, om du er klar til at købe et kæledyr, og hvis denne race er det rigtige for dig? Disse oplysninger er absolut nødvendigt at gøre beslutningen om at købe et kæledyr.
Historie
Oprindelsen af ​​det russiske Spaniel kan spores tilbage til 1951 Rusland, da racen blev udviklet af unavngivne jægere. Entusiaster mener, at den russiske Spaniel blev skabt ved at krydse sådanne racer som den engelske Cocker Spaniel, den engelske springer spaniel, og forskellige europæiske Spaniel racer, selvom dette aldrig er blevet bevist videnskabeligt eller andet.
Gennem hele sin historie har den russiske Spaniel været mest brugt til jagt, slør, og rødmen ud spil såsom ænder, vaskebjørn og kanin, som beviser sine overlegne evner til at arbejde i den hårdeste af klima og terræn, samtidig med at blid kammeratskab.
I dag, mens den russiske Spaniel har opnået en regional popularitet som en jagt og følgesvend hund, racen er stadig ret sjælden udenfor sin native Rusland.
Personlighedstræk
Bedst kendt for sit sociale og udadvendte natur, den russiske Spaniel er en sød og virkelig lykkelig race. Disse hunde trives på stærke og pålidelige relationer med mennesker, og elsker at modtage opmærksomhed og ros. Denne race er meget intelligent, men noget stædig og uafhængig til tider skaber moderat besvær i uddannelse. Som et kæledyr, er den russiske Spaniel loyal, kærlig og meget kælen. Den russiske Spaniel tilpasser sig fuld tid indendørs eller lejlighed bor, men nyder at tilbringe tid udendørs, tager lange og adstadigt ture, og spille spil som frisbee.
Train-evne
På grund af sin stædige og uafhængig holdning, kan den russiske Spaniel bevise noget udfordrende at uddanne. Denne race er kendt for dyrkning keder sig og utålmodig med gentagne øvelser og opgaver.
Etablering øjeblikkelig dominans, tillid, respekt er afgørende for at kunne træne den russiske Spaniel. Disse hunde kræver en erfaren, tålmodig og tillidsfuld handler med en streng men blid tilgang til gentagne øvelser og opgaver.
Fordele og ulemper ved racen
Der er mange fordele ved at eje en russisk Spaniel, såsom dens ingen besvær, lav vedligeholdelse pels. Denne aktive race er altid på farten, og ofte ganske morsomt og underholdende at se på, mens på spil. Ved korrekt socialized fra en ung alder, den russiske Spaniel bliver det godt med børn og andre kæledyr, der er kendt for sin søde og blid tilgang til små børn og sin evne til at få venner hurtigt med andre kæledyr på grund af sin sociale karakter. Disse hunde er opmærksomme og bevidste om deres omgivelser, hvilket gør effektive vagthunde ved at annoncere ankomsten af ​​gæster og uønskede besøgende. Den russiske Spaniel er loyal, kærlig og meget kælen, gør et fremragende jagthund, familiehund, og følgesvend ens.
Desværre er der også ulemper ved at eje en russisk Spaniel. Mens disse hunde at tilpasse godt til fuld tid indendørs eller lejlighed bor, de kræver store mængder daglig motion og rum til at løbe og lege udendørs. Enhver, der ønsker at købe denne race mangler den tilstrækkelige mængde af tid og rum til at dedikere til hunden er stærkt frarådet at gøre det. En russisk Spaniel ikke modtager den rette mængde motion og rum vil ofte handle ud af at ødelægge ejendom, tygge, at grave, gøen, klynker, og ignorerer grundlæggende uddannelse såsom indbrud.
Den russiske Spaniel har en stærk instinkt for at jage og vil lejlighedsvist forkæle i en god jagt. Når du er på flugt, disse hunde er overraskende hurtig, og kan udgøre en trussel for andre dyr, lokale kæledyr og små skov væsner. Den russiske Spaniel skal føres i snor eller korrekt fastgjort på alle tidspunkter, når udendørs.
Denne race er kendt for at være lidt overgearet når hilsen mennesker og mens på spil. Overdreven gøen, spring, og hele kroppen spøgefugle ofte kan føre til hovedpine og ulykker. Korrekt træning kan reducere disse adfærdsmønstre i den russiske Spaniel.
Som tidligere nævnt, den russiske Spaniel stadig ret sjælden udenfor sin native Rusland og kan vise sig vanskeligt at opnå. Personer, der ønsker at købe denne race ofte støder sådanne udfordringer som manglende evne til at lokalisere en opdrætter, høje priser, og er placeret på lange ventelister.
Fælles sundhedsmæssige betænkeligheder
Mens den russiske Spaniel typisk er kendt som en sund og rask race, lider de af nogle helbredsproblemer, herunder: patellar luxation – dislokation af knæet, epilepsi, hypothyroidisme, besvær med fødende – nogle gange fører til kejsersnit, entropian – folde indad i øjenlåget, ectropian – foldning udad i øjenlåget, og fedme.
Nu, at du ved alt om racen, behøver du tror, ​​du er klar til at eje en russisk Spaniel? Husk, at købe et kæledyr er en stor beslutning, og bør drøftes grundigt og seriøst med hele din familie.

Leave a Reply