Frontline ikke dræbe lopper

Har et problem med lopper? Brug Frontline en gang om måneden? Lopper ikke dø? Du gør ikke noget forkert. Frontline er et produkt, der anvendes til at dræbe lopper og flåter, og har været rundt i et stykke tid. Jeg arbejder på veterinærområdet og har set flere og flere tilfælde af mennesker, der bruger dette produkt, og det fungerer ikke. Selvfølgelig når man spørger producenten, hvorfor det ikke virker de giver en liste af undskyldninger for, hvorfor såsom, skal du sprøjte din værftet, bombe dit hus, skal du vaske alt dit sengetøj, damp rense tæpper, og så fjerde, da den virkelige årsag er, at vores kæledyr har udviklet en immunitet til det.
Dette er ikke en brugerfejl. Producenten hævder, at ejerne ikke må anvende det korrekt eller så ofte som anbefalet. Jeg kender en kollega og jeg selv inkluderet, som havde en loppe problem og brugte Frontline hver tredje uge med ingen resultater. Jeg ved, at jeg gav det korrekt, og det fik mindst en gang om måneden. Den co arbejdstager af mine brugte det to gange om ugen i to måneder, bombede hendes hus, havde hendes værftet behandlet, hele ni værfter og stadig havde lopper. Så efter megen frustration vi prøvede en anden lopper produkt og inden for fire dage ikke flere lopper for nogen af ​​os. Jeg har set de samme scenarier i mange af vores kunder.
Må ikke indgå i de løgne fra fremstillingen. Produktet bare virker ikke længere så hvis din have en stor loppe problem og bruge Frontline prøve et andet produkt. Personligt, jeg kunne lide ProMeris selvom jeg ikke har prøvet andre, så jeg ikke kan sige, om de er bedre eller dårligere.
Frontline er alt for dyrt at blive bruger, når det ikke fungerer, og det faktum, at fremstillingen ikke engang kan indrømme, at det er endnu værre.

Leave a Reply