Hvordan man korrekt pleje for og house din Pet Ferret

Når man vedtager et kæledyr ilder, er du vedtage en kammerat, der har brug for din engagement for mere end bare et par år. Ildere kræver meget specifikke pleje og boliger, hvilket er grunden til jeg har skrevet denne meget informative artikel til at vejlede dig om, hvordan man bedst for at gøre dit kæledyr ilder komfortable. Ildere er meget intelligente dyr, der fortjener præcis pleje. Så læs videre, og lære.
Ernæring / vand
Det anbefales ikke at bruge en vandflaske for dit kæledyr ilder som han eller hun ikke kan få nok vand, og også, fritter nyde vaske deres ansigter i vand. En ideel alternativ ville være en robust skål. Hvis skålen er for spinkelt til ilder vil nemt tippe over det og gøre et stort rod.
Dit kæledyr fritter bør ideelt set fodret med en tørfoder angivet for fritter. Du bør se på bagsiden af ​​mad pose før de køber det, og sørg for, at den har et fedtindhold på mindst 18%, og mindst 32% protein, men mindre end 36%.
Du bør absolut lejlighedsvis fodre dit kæledyr ilder nogle frugter og grøntsager såsom salat og agurk, hvor sidstnævnte er en stor favorit med de fleste af dem. Undgå møtrik produkter, hvis du ønsker en sund og glad kæledyr ilder.
Boliger
BEMÆRK: Husk at lade din ilder har masser af fuldt overvåget fri lige tid hver dag, da de er meget sociale og legende. De kan blive kede sig og dermed ødelæggende, hvis du ikke gå meget langt for at underholde dem … så blive advaret. Opbevar dem ikke proppet i buret hele dagen, selvom det er 10 fod med 10 fod.
Anyway, bør den ideelle bur størrelse for to fritter være ca 3 meter med 3 fødder med to fulde plan. Ildere har brug for en masse plads, da de er så store. Huske, at tamme ildere elsker at tunnel, så sørg for at købe masser af tunnel legetøj og sådan for at holde dem underholdt. De har også nyder lejlighedsvis hængende hængekøje, som du kan købe fra online hængekøje sælgere og populære dyrehandlere. Vær sikker på at dække de ilder bur etager med masser af comfy stof, så fødderne ikke får et bankende.
Jeg håber inderligt, at denne artikel har hjulpet dig i dit mål at levere fremragende pleje til dit kæledyr ilder.

Leave a Reply