Lær at Clip din hunds negle

Noget at gøre med dyr, en ejer skal til at forberede sig selv og kæledyret før eventuel procedure med dem. Klipning din hunds negle absolut falder i denne kategori i en monumental måde.
Behovet for at klippe hundens negle er en vigtig del af kæledyr pleje. Hvis neglene rutinemæssigt klippet hunden kan undgå tilgroede negle, der kan forårsage sundhedsmæssige problemer for hele deres krop. Spredte poter er en betingelse fra misdannede fødder, der har tånegle, der ikke er trimmet. Hofte-og rygproblemer, iturevne negle og generelt ubehag kan være problemer fra manglende søm klipning til hunde.
Hjemløse hunde naturligt trimme deres egne negle med beton, fortov og grus overflader, så du skal ikke generelt kræver denne grooming pleje.
Sørg for at du køber ordentlig neglesaks til det projekt, du vil gøre. De klippere skal være den rigtige størrelse til dit kæledyrs negle, så du kan sikkert omkranser hele neglen. Disse vil være en smule dyrere end du forestiller dig, så du skal ikke blive chokeret over prisen. Du vil spare penge ved at klippe din hunds negle, så de vil være værd at den pris, du betaler. Køb de Clippers fra et velrenommeret sted eller rådføre sig med andre kæledyr ejere hvad mærke de bruger. Medmindre du har et mærke ikke købe dem over internettet. Du er nødt til at holde Clippers på hånden for at få fornemmelsen af ​​god hund negleklipper. Brug ikke konventionelle mennesker tå negleklipper. Disse er lavet til folk, der ikke hunde. De behøver ikke omkranse hele neglen og kan forårsage smerte på din hund fod. Når du kommer til skade dig hund, vil det være meget vanskeligt at få hans tillid til fremtidig klipning af din hunds negle.
Jeg anbefaler et mærke kaldet hurtig søg deluxe. Jeg har en indbygget sensor, der informerer dig, med en lys, hvor den hurtigt af hundene søm er og bare den nøgne døde hud af neglen og kloen er på dit kæledyr pote. Jeg søgte for at se, om det var på linje, så du kan se for sig selv og vide, jeg har anvendt dette med succes.
Det er rolige og smertefrit. Mine grunde til dette apparat er, at det ikke tilskynder nogen pels i clipper, og det er tavs. Check ofte for at sikre den er skarp. En kedelig instrument er ikke at blive brugt, da det gør ondt ved at trække sømmet i stedet for klipning det.
Forberedelse til at klippe din hunds negle er enkel. Giv hunden en lille godbid, og derefter trykke på poten med ingenting, men din hånd. Giv en anden behandler og røre den anden pote med din tomme hånd. Jeg gør det flere gange om dagen, før jeg rent faktisk sættes de Clippers på neglen site. På det tidspunkt er jeg klar til at klippe hundens negle, er han klar til en behandler, og jeg er klar til nogle alvorlige hund søm klipning. Giv mange godbidder efter hele jobbet på klipning din hunds negle er afsluttet.
Få dig afslappet at klippe din hunds negle. De fornemmer angst, så du ønsker at være rolige og vide, at du gør en god behandling og vil ikke være skadelig for dit kæledyr. Tal i en blød tone i stemmen eller synge skånsomt som du gør neglene, så din hund lytter og ved, du er i nærheden af.
Jeg generelt sætte en gammel håndklæde til at fange de klippede negle og ryst den så ude før vask det til næste hund søm klipning.

Leave a Reply